ForssaTV

 

Forssafoorumin tallenteet

Muut luennot ja dokumentit

Hätäset (uutiset, haastattelut)

Loru-Lotta (satuja)

Muut

 

Wahren-opisto aloitti lv. 2019-2020 oman internetissä toimivan lähetystoiminnan. Toiminta jatkuu lukuvuonna 2020-2021 monin tavoin. Forssatv.fi -sivuilla on
nähtävissä valtavasti erilaisia tallenteita ja uutta materiaalia katsottavaksi tehdään jatkuvasti.

Hätäset-sarjassa haastatellaan ajankohtaisista, mielenkiintoisista ja seutukuntaa koskettavista asioista eri henkilöitä. Jututettavana on kuntien työntekijöitä ja kolmannen sektorin vaikuttajia sekä kulttuuriyhdistysten ja urheiluseurojen edustajia, yrittäjiä kuin myös
ihan tavallisia ihmisiä.

Forssa Foorumissa käydään yhteiskunnallista keskustelua seutukuntaa koskevista asioista eri tahojen kanssa kuukausittain vaihtuvin aihein.

Kulttuurintekijät-sarjassa kuullaan taustoja ja tarinoita nimensä mukaan seutukunnalta lähtöisin olevilta tai seutukunnalla asuvilta eri kulttuurintekijöiltä. Aiheina muun muassa kirjallisuutta, musiikkia, teatteria sekä kuvataidetta.

ForssaTV ei myöskään unohda lapsia vaan joka perjantai ilmestyy uusi klassikkosatu Loru-Lotan Satuhetkessä lasten ja lapsenmielisten katsottavaksi.  Seutukunnan lapset voivat itse osallistua viikoittain vaihtuvan sadun kuvittamiseen lähettämällä kuvia taideteoksistaan keskiviikkoiltaan mennessä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin ihailla koko perheen kesken hienoja taiteiluja sadun lomassa. 

ForssaTV on saanut esitettäväkseen myös runsaasti laadukkaita dokumentteja. Sivuilta löytyy muun muassa Wahren-opiston 100-vuotisjuhlan kunniaksi tuotettua materiaalia.

Kaikki ForssaTV:ssä jo julkaistut materiaalit ovat katsottavissa maksutta ja rekisteröitymättä milloin vain. Voit halutessasi myös vinkata nettisivujemme kautta tulevaa Forssa Foorumin keskusteluaihetta tai kenet haluaisit nähdä Hätäset –haastattelussa.

Helpoin tapa seurata tarjontaa on käydä forssatv.fisivuilla tai seuraamalla Forssatv:n Facebook-sivuja. Käy vaikka saman tien tutustumassa!

Hanke on saanut OPH:n kehitysrahaa.

 

 

ForssaFoorumin tallenteet (linkki): 

  • 22.10.2019 Makasiininranta
  • 19.11.2019 Miksi Forssan seutu ei houkuta?
  • 17.12.2019 Mikä tekee joulusta joulun?
  • 22.1.2020  Kolmannen sektorin erityisesti yhdistystoiminnan tulevaisuus seudullamme – mistä uusia tekijöitä ja toimijoita? 
  • 19.2.2020 Onko Forssan keskustaa enää mahdollista elävöittää vai onko siitä tulossa syrjäkylä?”

 Forssan lehden artikkeli marraskuussa 2019

Sananvapauslain mukaan verkkojulkaisuilla tulee olla vastaava toimittaja. Vastaavan toimittajan tehtävistä ja vastuista säädetään sananvapauslaissa.

ForssaTV:n vastaavana päätoimittajana toimii Wahren-opiston rehtori Simo Veistola, simo.veistola@forssa.fi

Wahren-opisto
Wahreninkatu 11 B
30100 Forssa

Avoinna työkauden aikana:
ma 9.00-11.00 ja 13.00-16.00
ti-pe 9.00-11.00 ja 13.00-15.00

Puhelin (03) 4141 5390
Sähköposti wahrenopisto@forssa.fi
Saavutettavuusseloste