../client/forssa/userfiles/original/058a.jpg

Mukavaa helmikuuta!

Tämän hetkiset rajoitukset ovat voimassa helmikuun puoleen väliin saakka. Mikäli muutoksia tulee, niin niistä tiedotetaan erikseen ryhmäkohtaisesti.

Painetussa kurssiesitteessä tiedot eivät muutosten vuoksi ole oikein. Joitakin kursseja on siirretty keväämmälle. AJANTASAINEN KURSSITIETO LÖYTYY TÄSTÄ. Linkistä pääset myös ilmoittautumaan kevään kursseille.

Mobiililaite ja näppäimistö. Senioreiden digiopastus ja rehtori Veistolan digitunnit ovat edelleen tauolla koronaepidemian vuoksi.
Ihmiskasvoja ForssaTV:n lähetyksistä. Forssa Foorumin seuraava lähetys on to 16.2. klo 17.45. Silloin keskustellaan seudun kuntien tapahtumatilanteesta vuonna 2021. Keskustelijoina Hevosopisto Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Louhelainen, Hakkapeliittatapahtuman vastaava Jenni Rauhaniemi ja matkailusihteeri Mari Noromies- Wahl. Studioisäntänä Juhani O. Kuusisto.

ForssaTV:n lähetykset löytyvät TÄSTÄ linkistä.

Koronarajoitukset:

Toiminnan järjestämisessä noudatamme THL:n ja AVI:n voimassa olevia suosituksia, joiden tarkoituksena on tukea sitä, että opetus on turvallista koronaepidemian aikana. Forssan kaupunki on tehnyt rajoitukset suositusten pohjalta. Suosituksia noudattamalla voidaan vähentää tartuntariskiä.

Kurssit jatkavat lähiopetuksessa 25.1. eteenpäin (ryhmäkoko alle 10).
Liikuntaryhmät aloittavat lähiopetuksessa aikaisintaan 15.2. Kuororyhmät ovat etäopetuksessa/ tauolla, soittokunta on tauolla. Wahren-opiston taiteen perusopetus (teatteritaide ja käsityö) aloittavat/ jatkavat kevätlukukauden normaalisti. Forssan kudontatiloissa rajoitetaan kutomista. Tiedote lähetetty kurssilaisille.

Ajantasainen tieto Wahren-opiston toiminnasta löytyy kotisivuiltamme!

Kurssille saapuessa tulisi joko pestä kädet tai käyttää käsidesiä, jota on tarjolla kaikissa opetustiloissa. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä opetustunneilla. Liikunnallisissa ryhmissä suosittelemme kasvomaskin käyttöä saapuessa pukeutumistilaan ja lähtiessä pukeutumistilasta. Lähikontakteja tulee välttää kahden metrin turvaväli muistaen. Yhteisten välineiden käyttöä tulee myös välttää. Suosittelemme kädentaitojen ja kuvataiteen ryhmissä omien pienvälineiden ja suojavarusteiden käyttöä. Yhteiskäytössä olevat laitteet jokainen puhdistaa käytön jälkeen luokasta löytyvillä desinfiointiaineilla. Poikkeuksena alaikäiset, jolloin opisto huolehtii välineiden puhdistuksesta ja suojakäsineistä.

Yleisen suosituksen mukaisesti opetukseen ja tapahtumiin ei pidä osallistua, mikäli on hengitystieinfektion oireita. Riskiryhmiin kuuluvien tulee itse arvioida osallistumisensa opiston toimintaan.

Mikäli joudumme keskeyttämään koronaepidemian takia kurssin, maksat vaan pidetyistä tunneista. Osa kursseista voidaan myös siirtää etäopetukseen, esim. kielten kursseja. Mikäli et halua osallistua etäopetukseen, sinun ei tarvitse myöskään maksaa näistä kurssikerroista. MUISTATHAN INFORMOIDA MYÖS TOIMISTOA.

../client/forssa/userfiles/original/white-red-photo-canada-day-greeting-facebook-post.png
Mitä sinä haluaisit harrastaa ensi lukuvuonna? Ehdota meille uutta kurssia tai luentoa TÄSTÄ